Bien Blog

Bien Blog
APARAT D1
BELGIUM BLACK GENEL
BELGIUM GRI DETAY
BELGIUM GRI GENEL
CIMEN DETAY
DSC_0699
QUARTZ ANTRASIT DETAY
QUARTZ ANTRASIT RENDER
QUARTZ GRI DETAY
QUARTZ GRI

20 MM’LİK MUCİZE !

Bien, 20 mm seramiğiyle hayatınızı kolaşlaştırıyor. Zahmetsizce döşenebilen dayanıklı seramikler hem iç hem dış mekanlar için Pratik bir çözüm sunuyor.

Türkiye’de ilk kez ve sadece Bien teknolojisiyle üretilen 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen seramikler standartları yükseltiyor. Çatlamaya ve kırılmaya karşı dayanıklı seramikler hem iç hem dış mekanlar için uygun.

Balkon, teras, bahçe ve havuzlarda tercih edilen seramik karolar kalın ve dayanıklı olduğundan iş yerleri, ağır malzemelerin taşındığı mekanlarda, giriş rampaları, otopark ve ve garajlar için de rahatlıkla kullanılabiliyor.

 

PRATİK VE HIZLI UYGULAMA

Son derece dayanıklı olmasının yanı sıra ürünün bir diğer önemli özelliği de zahmetsizce döşenebilmesi. Yalnızca yere bırakılarak, yani kuru olarak uygulanabiliyor. Yapıştırıcı, sıva, derz ve işçilik gerektirmiyor, zeminler hemen kullanıma hazır hale geliyor.

20 mm’lik Bien seramikleri ayrıca taşıcıyı aparatlar üzerine yerleştirilebiliyor. Böylece altlarında sulama ve aydınlatma sistemleri döşenebiliyor, gerektiğinde kablo ve borular kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Yükseltilmiş döşeme sistemi ayrıca ısı ve ses yalıtımını artırıyor.

Dış mekanlarda taşıyıcıların kullanılması hem çimlere zarar verilmesini engelliyor hem  yağmur sularının seramiklerin altından akıp gitmesine imkan sağlıyor. Zemin eğrilikleri ve çökmeler de taşıyıcılar sayesinde sorun olmaktan çıkıyor.

 

SÖKÜLÜP YENİDEN KULLANILABİLİYOR

Döşenmesi kadar seramiklerin sökülmesi de kolay. Usta gerektirmeden yerinden çıkarılabilen seramik karolar, taşınıp başka bir yerde tekrar kullanılabiliyor.

Seramiğe dair tüm bildiklerinizi değiştirmek için Bien kalitesiyle üretilen 20 mm seramiklerin çevre dostunu olduğunu da belirtmekte fayda var!