Bien Blog

Bien Blog

HAYALİNİZDEKİ YAZLIĞA BİEN İLE ULAŞIN

Yazlık veya devamlı kullandığınız evinizin küçük yaz dokunuşlarına sizce de ihtiyacı yok mu? Her yeni koleksiyonuyla kendi benzersiz çizgisini oluşturan Bien, yazlık evlerinde ferahlık arayanlara sıradışı ürünleriyle çözümler sunuyor.

Yaşam alanlarına huzur veren ve tatil havasını yaşatan serileriyle yazlık evlere yeni bir tazelik katan Bien, özgün tasarım ürünleriyle yaz aylarında da yaşam alanlarını serinletiyor.

Legno

Ahşap görünümlü dekorasyona önem veren ve uzun ömürlü kullanım sağlamak isteyenler için Legno serisi  eşsiz seçenekler sunuyor. Seri, zarif geometrisi ve uyumlu renk geçişleriyle ahşabın sıcaklığını, seramiğin pratikliğiyle birleştirerek hayallerinizdeki yazlığa ulaşmanızı sağlıyor. Teras ve bahçelere uygulanabilen Legno, 50×50 ebatlarından oluşmaktadır.

Natura Wood: Ahşap şıklığını yazlığınıza yansıtın

Klasik ahşap döşemeler, sıkça suya maruz kalan yazlık teras ve verandalarda uzun ömürlü olmadığı için tercih edilmiyor. Birden fazla renk seçeneğiyle 14,3×90 ve 22×90 ebatlardan oluşan Natura Wood, boyutları sayesinde evlerin çevresindeki dar alanlara da uygulanarak, yazlık oturma takımlarıyla tam bir bütünlük sağlıyor.

 

Carpet: Kilimin ve halının yeni şekli

Yazlık ev dekorasyonunda halı şıklığından vazgeçmek istemeyenler için yepyeni bir seçenek. Dış mekanlarda da kullanım imkânı sunan seri, kilim konseptini yeniden yorumluyor. Mutfak, salon ve sosyal alanlarda kullanılabilen Carpet 50×50 ebatlarından oluşurken; birçok farklı desende döşenebilecek şekilde mavi ve kahverengi renk seçenekleriyle sunuluyor.

Teak: Dış mekânlara yeni bir soluk

Venge, Fildişi ve Ceviz olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle bahar döneminde dış mekânlara çeşitlilik katacak Teak’in yüzeyi, kötü hava koşulları sonrası dahi kolaylıkla temizlenebiliyor. Sosyal alanlarda ve teraslarda kullanılabilen Teak, 50×50 ebatlarından oluşuyor.